Kontakt oss 

Anni&Co as
Besøksadresse:
Gladbakkveien 1
2070 Råholt
post@anniogco.no
tlf 63965730
org. 997 874 234
Åpningstider: man-fre 10-20 / lør 10-18

 

Kjøpsbetingelser:

 
Betaling med Visa / MasterCard, Collector Faktura.
Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK og inkl.mva. Vi sender kun i Norge.
Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss.
Porto tilkommer dersom levering via post ønskes.  Å hente i butikken på Amfi Eidsvoll er gratis.
Kunden dekker porto hvis varen skal returneres.
Leveringstiden er normalt 1-4 dager. Varen kan også hentes i butikken, etter at du har fått en bekreftelse fra oss på at varen er klar for henting.
 

 

Angre og Returrett
Du har etter forbrukerkjøpsloven full angre, og returrett i 14 dager, som gjelder fra den dagen du mottar varen.  Angrerettskjemaet er vedlagt varene i din bestilling, og dette må brukes om du ønsker å returnere noe.  Ved retur må varen være ubrukt, merkelappene må sitte på, og varen sendes i retur i sin originale emballasje. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å bytte vare i en annen størrelse, eller i en annen vare.  Ved bruk av angrerett er det du som kunde som dekker returkostnadene. Vi oppfordrer deg til å sende med sporingsnummer, da det er ditt ansvar at vi mottar pakken. Vi tar ikke det økonomiske ansvaret om pakken kommer bort i posten.

Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved reklamasjon, post@anniogco.no, slik at vi kan sende deg et reklamasjonsskjema du må fylle ut. Ved reklamasjon er det vi som dekker returkostnadene.

Bytte av vare/str er mulig, og du kan da fylle ut dette på angrerett skjemaet når du returnerer varen til oss. Ønsker du å bytte til en vare med annen verdi, så legger du en ny bestilling i nettbutikken. Vi vil tilbakebetale pengene for det du returnerer til oss.

Returner til butikkens besøksadresse:  Anni&Co as, Gladbakkvn.1 , 2070 Råholt

 

Tilbakebetaling
Du vil motta en bekreftelse fra oss på mail, når vi har mottatt og godkjent din retur.  Om du hever kjøpet vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 dager fra vi mottar din retur.
Har du betalt med kort vil pengene overføres til kortet du benyttet ved kjøp. Dette skjer gjennom Collector Bank AB, og det vil ta mellom 4-10 dager før pengene er tilbakebetalt. 

Frakt
Du vil alltid motta en ordrebekreftelse på mail fra oss, når du har handlet i nettbutikken. Vi behandler din ordre samme virkedag, innenfor tidsrommet 10.00 til 20.00. Vi pakker og sender ut varer alle hverdager, ved bestillinger i helgen, behandler vi din ordre førstkommende mandag. (Over jul, nyttår og påske blir bestillinger liggende noe lengere da det er færre virkedager)

Om du ikke mottar en ordrebekreftelse fra oss, betyr det at din bestilling ikke har gått igjennom.

Vi bestreber at varene som ligger i nettbutikken er tilgjengelige for salg. Vi må allikevel forbeholde oss retten til å kansellere din bestilling, eller en del av denne dersom det viser seg at produktet er utsolgt.

Varene sendes som sporingspakker med Posten/Bring.
Fast frakt kr 49.
Pakken kan du hente selv på posten. Normal leveringstid vil være mellom to og fire virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Du vil få en sms når pakken kan hentes. Små pakker kan sendes til din postkasse.
Du kan også velge å hente varene du har bestilt i nettbutikken i butikken vår, Anni&Co, på Amfi Eidsvoll. Ta med deg ordrebekreftelsen og vis den i kassen.

Leveransevilkår.
Ditt lokale postkontor er ansvarlig for å sende ut hentemelding, eller påminnelse om du glemmer å hente bestilte pakke. For uavhentede pakker som returneres oss vil du bli belastet med et gebyr på kr 250,- for å dekke våre kostnader med den uavhentede pakken.

Betaling
Visa/Mastercard:  betalingen din reserveres på ditt betalingskort inntil bestillingen sendes fra oss.
 

Kundedata oppbevares ifølge norsk lov, og vil ikke bli delt med /solgt til en tredjepart.
Anni&Co AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.

Vi tar følgende forbehold:
Varen kan være utsolgt.
Farger kan avvike noe fra virkeligheten.
Skrivefeil.

Avvik kan forekomme, da lageret vårt reguleres elektronisk.
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne – vi vil at DU skal bli fornøyd.