Om butikken vår 

Vi vil drive en butikk og nettbutikk der du kjenner deg glad: når du besøker oss, - og når du går ut igjen. Du skal fortsatt kjenne den lille gleden inni deg når du pakker ut varene hjemme hos deg selv. Har du ikke kjøpt noe, så er det helt greit – vi håper du koste deg allikevel!

 

Vår butikk og nettbutikk skal være full av fine ting vi jenter ønsker oss – klær, sko, vesker, smykker, flotte interiørvarer og andre små overraskelser.  Du kan besøke oss på Råholt (Amfi Eidsvoll), i grunnlovsbygda Eidsvoll, - nettbutikken vår er tilgjengelig i hele Norge – herlig;)

 

Vi er stolte av våre norske og skandinaviske merkevarer, som setter kvalitet og god design høyt – akkurat slik vi liker det.  
Hos oss finner du Odd Molly, Pulz Jeans, Samsøe Samsøe, Five Units, Lois, Please Jeans, Culture, Close to my Heart, Selected Femme, Ilse Jacobsen, Cambio, og skjerf fra Becksøndergaard. Skomerker er Nude of Scandinavia, Mjus. På interiørsiden har vi Lene Bjerre og Voluspa. Disse sammen med flere andre leverandører gir vår butikk et utvalg vi håper du liker like godt som vi gjør.

 

Vi er på plass i butikken for å gi deg den servicen du ønsker – enten det er hjelp til å finne et helt antrekk, eller om det er å kikke i fred og ro. Handler du på vår nettbutikk, håper vi at du finner den gode følelsen både når du venter på noe fint, og når du pakker opp.

 

 

 

Klem fra oss hos Anni&Co

 

«A hug is a great gift, one size fits all and are easy to exchange»