Personvern



Personvernerklæring for Anni&Co as

 

Vi hos Anni&Co tar personvern på alvor og vil sørge for at du skal ha tillit til hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Personopplysningene vi samler inn og behandler er i hovedsak for å kunne ta i mot ordre og sende varer, men også for å forbedre din brukeropplevelse på nettsiden, markedsføring og andre krav ihht. loven.

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Vi deler kun opplysninger med våre faste samarbeidspartnere som er nødvendige for å kunne fullføre en ordre eller sende ut nyhetsbrev.

Anni&Co as, org 997874234, Gladbakkveien 1, 2070 Råholt  er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Du har innsynsrett og kan kontakte oss på

mail: post@anni&Co as, eller tlf. 63965730 hvis du ønsker innsyn, endringer, eller å få dine opplysninger slettet.

 

 

Dine rettigheter

Du har rett til å:

 

 

Innsamling og behandling av dine personopplysninger

 

Ved bestilling av varer

Personopplysninger vi behandler og som er nødvendige for å gjennomføre en bestilling på vår nettside er: Navn, adresse, e-post, telefonnummer, betalingsdetaljer, IP-Adresse og hvilke produkter du har bestilt.

Vi har databehandleravtale med Regap as, som hoster vår nettbutikk. Servere som benyttes er plassert i Norge. 

 

Frakt

Alle bestillinger som ikke hentes i butikken sendes med Posten/Bring, og vi benytter Consignor for å skrive ut fraktetiketter. Personopplysninger som deles med Consignor og Posten/Bring for å kunne gjennomføre en sending er:

Navn, adresse, e-post, telefonnummer, ordrenummer

Når det velges frakt som et alternativ for å motta bestillingen, så er det Consignor og Posten/Bring som er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

Consignor: https://www.consignor.no/eus-personvernfordning-gdpr/

Posten/Bring: https://www.bring.no/privacy-policy

 

 

Betaling

Vi tilbyr betaling med kort eller faktura gjennom tredjeparten Collector. Når du velger å gjennomføre et kjøp, så er det Collector som er behandlingsansvarlig for personopplysningene. Du kan lese om Collectors retningslinjer her: https://www.collector.no/om-collector/integritet-og-sikkerhet/retningslinjer-for-personvern

 

Markedsføring

Du kan velge å melde deg på vårt nyhetsbrev ved å registrere din e-postadresse. Vi benytter Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev. Du kan slette din e-postadresse ved å trykke på linken i bunn av nyhetsbrevet. Du vil da ikke lenger motta vårt nyhetsbrev.

Du kan lese deres policy her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Lovmessige krav:

Vi lagrer og bruker dine personopplysninger for regelverkskrav, som for eksempel. bokføringsregler.

Juridiske grunnlag: for å kunne utføre en bestilling du har gjort hos oss

Vår legitime interesse: som kundeservice og forbedring av brukeropplevelse

Med ditt samtykke, i vår kundeklubb i butikken, registrert konto i nettbutikken, cookies basert markedsføring.

Vi har juridiske forpliktelser ihht. lovmessige krav, som i Norge følges opp av Datatilsynet.

 

Andre tredjeparter:

Når du besøker og samhandler med oss på sosiale medier som Facebook og Instagram vil den informasjonen du gir også være underlagt tredjeparts retningslinjer for personvern.

 

Vi lagrer dine opplysninger kun så lenge det er nødvendig for å oppfylle det formålet de ble samlet inn for.

 

Cookies vi bruker:

Google Analytics brukes til å identifisere unike brukere på siden vår, antall besøk og tidspunkt, plattformer brukere kommer fra, hvilke av våre sider det navigeres på.

 

Sosiale medier

Når du besøker eller følger oss på sosiale medier eller på andre tredjeparts plattformer f.eks. Instagram og Facebook, er informasjonen du oppgir underlagt tredjeparts retningslinjer for personvern.

 

 

Cookies

 

Google Analytics

 

Google Analytics brukes til å:

Identifisere unike brukere 
Analysere info om besøk
Hente stedsinformasjon for unike brukere

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å kunne gi våre kunder en god brukeropplevelse, samt relevant markedsføringsmateriell. Informasjonskapselene vi bruker leveres av Facebook og Google og inkluderer Adform, Google Tags, Google Analytics og Facebook Pixel.

Informasjonskapslene samler ikke inn sensitiv data, og det som registreres er anonymisert. Vi kan ikke se hvem som har besøkt siden, men vi kan se at noen har besøkt siden.

 

Les mer om tredjeparts personvern her:

Facebooks personvern på facebook.com 

Adforms personvern på adform.com  

Google Adwords personvern på google.com  

 

Gjennom Google Analytics, Google Tag manager og Google Adwords har vi tilgang til bannerannonsering med remarketing. Dette brukes for å kunne tilpasse annonser direkte til deg. Alt dette skjer helt anonymt på Google sine servere. 

Enkelt forklart: Hvis du er inne og ser på en bluse hos oss, lagres dette opp mot din IP adresse. På denne måten kan vi annonsere denne varen til deg hvis den kommer på salg eller hvis en lignende vare kommer i butikken.

Nøyaktig hvilken informasjon som kan samles inn fra Google varierer ut i fra hvilke retningslinjer du har satt i din nettleser. For å se disse alternativene kan du besøke Google Analytics’ nåværende tilgjengelige bortvalgsalternativer.

 

Endringer i Personvernerklæringen.

Personvernerklæringen kan ved behov bli oppdatert for å regulere for nye lovkrav eller endringer i våre tjenester. Du må selv sørge for at du holder deg oppdatert på endringer. Ved store endringer vil vi annonsere dette i våre kommunikasjonskanaler.

 

 

Kontakt oss

Anni&Co AS er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.

Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt

Tlf. 63 96 57 30

Epost: post@anniogco.no