Anni&Co flyttet butikken til Jessheim Storsenter i oktober. Her er det enkelt å finne oss der - parker i Skovly parkeringshus, gå over fargebroen så er vår butikk andre lokale på høyre hånd - enklere blir det ikke. 
Samme butikk, samme merker og de samme menneskene - bare ny beliggenhet:)

Anni&Co er en butikk fylt med fine ting vi jenter ønsker oss – klær, sko, vesker, smykker, tilbehør, duftlys og andre små overraskelser. Vi er stolte av våre norske og skandinaviske merkevarer, som setter kvalitet og god design høyt – akkurat slik vi liker det.

Vår filosofi er, at du skal ikke kjøpe mer, men mindre. Vi vil at du skal gjøre gode valg, velge plagg du liker, som kler deg, og er gode å ha på, samt har en kvalitet som varer. Vi råder deg til å stelle pent med klærne dine, da kan du ha de lenge, og det gir en god følelse både for miljø og sjel. Vi heier også på den klassiske garderoben ispedd det fargesterke og glade – de morsomme detaljene som liver opp hverdagen og gjør deg glad, samtidig som du føler deg vel. 

Vi er på plass i butikken for å gi deg den servicen du ønsker – enten det er hjelp til å finne et helt antrekk, eller om det er å kikke i fred og ro.